16. juni 2010

Storseier i lokaloppgjør

Resultat: 12 - 5 (8 - 1)
Tilskuere: ca 35 (godt oppmøte fra Frøyland + Jan Helge så 1 omgang)
Situasjonen: En takling tidlig i 1 omgang som hadde resultert i 5 x rødt kort i VM. Heldigvis har vi ikke med de reglene i aldersbestemt fotball på dette nivået
Kommentaren: Trur du me komme te å ble verdensmestrer någen gong? (Spørsmålet ble stilt i pause i 1 omgang)

Det var med spenning vi så mot denne kampen. Sist oppgjør endte med en 6-1 seier til Frøyland. Nå skal en ikke telle for mye mål og resultater på dette nivået, men lokaloppgjør er lokaloppgjør. Og en seier smaker kanskje minst like godt som et tap smaker vondt.

Også denne gangen måtte gutta boys tåle et mål imot før de våknet. Frøyland anført av en fantastisk nr 9 gikk i ledelsen. Men så bestemte Orstadguttene seg. Og fra da av var det spill nesten bare mot et mål i denne omgangen. Det hele endte med ca 8 scoringer. (litt usikker på tallet her skal jeg innrømme :-) )

Neste omgang fikk Frøyland inn en forsterkning slik at de spilte med en ekstra spiller. Det jevnet kampen en del ut, og Frøyland klarte å lage 4 mål i andre omgang. Det samme gjorde Orstad, så når kuleramme skulle telles opp så viste den ca 12 mål til Orstad og rundt 5 mål til Frøyland.

Det som er veldig kjekt å merke på denne flotte gjengen er en fantastisk utvikling. Sammenlignet med de første kampene er alle mye mer på hogget. De 4 s'ene våre gjennomføres meget bra i praksis. Det er en fryd å se de spille. Håper at pausen i sommer brukes til mye lek med ball, og at de er mer enn klare for høstsesongen som starter i august!